maanantai 30. toukokuuta 2011

Viikonlopun aikaansaannoksia osa 2

Punnitsimme viikonloppuna monta kertaa, että lähdemmekö jonnekkin vähän tuulettumaan perheen kanssa vai menemmekö TAAS talolle. Motivaatio alkaa olla pikkuhiljaa hiipumassa...
Päätimme kuitenkin lähteä remppaamaan, koska 
MINÄ AION muuttaa tulevana viikonloppuna!!
ja ihan varmasti tulee jotain, etten pääse

Meidän sähköasentaja se vain lomailee etelän lämmössä äitini kanssa ja ei hoida hommiaan ;)
Kyseessähän on siis isäni ja syykin matkaan on se, että äiti täytti 60 v :)
Joten se heille suotakoon!
Sähkäasentajan puute tosin tuotti meille vähän harmia, ja ajattelimmikin, että voikun Alexin kummit olisivat tulossa meillepäin käymään (hän tietää hieman sähköjutuista). Ja kuinka ollakkaan tuli lauantai aamuna soitto, että oletteko kotona:) 
Tämä soitto mahdollisti meille kuitenkin sen, että pääsisimme laittamaan kodinhoitohuoneeseen kattoa. Halusin kodinhoitohuoneen kattoon samat LED valot kun meillä on olohuoneen käytävässä (linkki), lisäksi halusin tehokaat LEDit työvaloiksi kaappien eteen ja liukkarien sisään.  
Käytävään tulevat LED valot toimivat tunnistimella, eli kun joku tulee kodinhoitohuoneeseen tai tytöt omasta "siivestään" meidän puolelle, ei valoja tarvi laittaa päälle (ja ennen kaikkea niitä ei tarvitse sammuttaa!!), vaan ne syttyvät automaattisesti. Työvalot sytytään katkaisimesta.


Alla ollaan työn puolessa välissä ja toisessa laitetaan viimeistä palaa.Valojen testaus. Tämä kuva on jotenkin liikahtanut ja lamput ei todellisuudessa roiku! . Liukkari valot laitetaan vasta ovien tultua 
(jossa kestää 4 viikkoa, koska tehdas muuttaa toiselle paikkakunnalle parasta-aikaa).
Jos joku ihmettelee, miksi valot eivät ole käytävän keskellä, niin asia korjaantuu kun liukkarit tulevat paikalleen. Sitten ne on :)

Maalasimme viikonloppuna apukeittiön ja kodinhoitohuoneen paneeliseinätkin. Meillähän on helmipaneelia ja nuo urakohdat piti ottaa aina etukäteen pensselillä. Vasta päälle pystyi maalaamaan telalla.
Tässä ollaan urat maalattu yhteen kertaan.


Ja tässä tullaan telan kanssa. Essi siistii uria, jos niihin on jäänyt "lönttejä" ;)


Ja sillä välin muualla...
Emilia kävi pyöräilemässä ja oli jotenkin peruuttanut puskaan ja tehnyt takaperin kuperkeikan ... (älkää kysykö miten, mutta näin Emilia kertoi)
ja suoraan nokkospuskaan :(
Alex taas päätti mennä piiloon... vaatekaappiin :)

Ja takaisin ramppapaikalle...
Maarari vaihtui meillä melko usein. Oli siinä kuitenkin niin iso työ. Maalauksesta "vapaalla" oleva hoiti sitten lapsia.

Niin, saatiinhan me muutama kaappi ja pesutornin kohta laitettua:)

Siinä se on...
Valmiiksi maalattu seinä. Ja väriksi tuli sitten kuitenkin se H486.
Oikein jänskättää mennä sinne illalla, ja katsoa miltä se näyttää valossa.

Tuossa yläkuvassa muuten näkyy lattialla meidän pesutilan kaakelit eli Trespo levyt.
Levyt on kooltaan 60 x 240 cm ja niissä on valmiina vesieritykset.
Eli mitään vesierityksiä ei seiniin tarvitse laittaa, levyt tulee suoraan piirujen päälle.
Laattojen kokoja ja malleja on aika paljon, mutta kuinka ollaakkan se, mitä minä halusin, ei löytynyt satiinin valkoisena. Olisin ottanut 30 x 60 laatat, mutta valkoisessa sitä löytyi 20 x 60. Sitten päädyimme 30 x 40 laattakokoon eli yhdessä levyssä on niin sanotusti 2 laattaa vierekkäin ja 6 päällekkäin. 
Levyt kinnitetään pontista ruuveillä seinään, ja tiivistysmassana levyjen väleissä käytetään Sikaflexia (joka on saumojen kanssa samanvärinen). Näin saumasta saadaan tiivis. Kulmiin tulee näihin juuri näihin levyihin tarkoitettuja kulmalistoja.

Mutta siihen menee vielä tovi, ennenkun nämä levyt saadaan seiniin.

Nyt toivottelen kaikille hyvää alkavaa viikkoa! 
Mikkikin pitää vapaapäivän perjantaina ja saa muut hoitaa kaupan, joten meille tulee pitkä viikonloppu :)
Mikkikin täyttää 40 v Suomen puolustusvoimien lippupäivänä, 
mitähän sitä keksis -muutakun sen muuton:)
Tykkäisköhän se, jos tilaisin puutarhalta istutuksia ja laitettais niitä paikoilleen ;)


lauantai 28. toukokuuta 2011

Tökkii, tökkii

ja paljon...
Latasin vahingossa uuden Firefoxin konelleni muutama viikko sitten. Sen jälkeen kone tuli TODELLA HITAAKSI :(
Saatan joutua odottamaan sivun avautumista parikin minuuttia :(
Monella on käytössä sananvahvistus ja kun kiireessä yritän kommentoida, en muista koneen hitautta ja koko kommenttia ei sitten blogeissa olekkaan (kun en ole odottanut sitä vahvistus kenttää).
Tuo sananvahvistus on ihan tyhmä, kun kuitenkin jokainen saa kommentit niin, että niitä ei tarvitse julkaista jos ei halua (tällä pääsee eroon roskapostistakin). Poistakaa ne -PLEEAASE ;)
Sama kiireestä johtuva juttu on minun kommenteissa olevat todella, todella monet kirjoitusvirheet;) Ei minulla pitäis olla mitään lukihäiriötä -ellei se sitten ole aikuisena tullut ;) Yritän lukaista ne läpi ennen julkaisua... 
Mutta koska itse tykkään kommenttien saamisesta, niin ajattelen sitten, että ehkä muutkin :) Joten olisi niitä teille kiva jätellä :)

  Tässä kuvia meidän pihasta, kun kaikki roskat vietiin pois.


Kun maalämpöä kaivettiin, sovimme porauspalvelun kanssa, että he tulevat sitten korjaamaan omat "sotkunsa", kun maa on sulanut. Eilen oli maalämmön mies paikalla ja meillä meni putkien kaivaminen uusiksi :( Työmiehet olivat kaivaneet pinnalla menevät putket 20 cm syvyyteen. Ja tämän porauspalvelufirman omistajan mukaan, ne ovat heti kovien pakkasten aikaan jäässä ja sitten meillä soisi sähkömittari... Pihan läpi kaivettiin uusiksi metrinen ura, johon putket upotettiin. Lisäksi putkien alle laitettiin styroksi vielä routimisen estämiseksi. Jos tätä ei olisi tullut, niin meillä olisi piha ollut istutusvalmis eilen illalla. Nyt se meni ensi viikkoon. Kaivinkone yritti saada pihassa olevan suuren kiven pois -huom. YRITTI ;)
Kuten näkyy, niin kaikki ei mennyt kuten kuljettaja oli kuvitellut. Loppujen lopuksi kauha meni rikki kiven valtavasta painosta. Maanantaina uusintayritys toisella koneella.
  Lupailin, että laitan talostamme hieman kuvia. Talohan on U-mallinen ja "siipien" väliin jää noin 100 neliön sisäpiha, johon tarassimme joskus tulee :)
Näissä kuvissa pihan tasoitus ja autopaikkojen teko on vielä kesken, mutta talo näkyy nyt todella hyvin, kun viidakko sen ympäriltä on poistettu.
Voitte kuvitella minkä näköinen se on ollut, kun muutama ventovieraskin on tullut sanomaan, että olihan sille jo aika tehdä jotain :)
Talomme muuten jatkuu (viimeisessä kuvassa) tuonne kaivinkoneelle asti. En tiedä miksi siinä on (seinässä) tuollainen väriero.

Kaupunkiimme on tullut uusi pikkuinen sisustuskauppa nimeltä 
Katarina Maria,
jossa omistaja myy itse suunnittelemien tuotteiden lisäksi myös muiden tuotteita. Aina kiva piristys tämän kaupungin muuten niin huonolle sisustustarjonnalle :) 
Ehdottomasti menen käymään siellä uudestaan! :)
 Ostin Mikille kivan pikku synttärijutun sieltä, mutta koska tiedän rakkaan mieheni silloin tällöin tätä lukevan, niin en sitä voi vielä näyttää...
(heipä hei kultaseni ;)
Lisäksi ostin yhden tosi kivan kyltin, mutta sen näette kun muutto on ohi ;)


Tyttöystävän etsiminen on päättynyt :)
Olen etsinyt Bobille tyttöystävää jo jonkin aikaa ja nyt se sitten löytyi. 
Täydellinen pari -vaatteita myöten.
On ne niin onnellisen näköisiä;) 
 Tässä kolmas onnellinen :)
Syynkin varmaan näette. 
Elle sai kovvikset, ei korviksia, eikä korvakoruja vaan kovvikset!! :)
Tai ovat ne nyt olleet hänellä jo pari viikkoa. Monta kuukautta hän niitä pyyteli ja sitten päätin, että mennään nyt.
Ja yhtään ei itketty, Elle ei edes huomannut kun niitä laitettiin. Jouduin sanomaan, että nyt ne on! Ehkä Emlalla (puudutusaine) oli jotain osuutta asiaan ;)
 Oikein hyvää lauantai-iltaa kaikille :)

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pihan raivaus alkoi

Tässä päivityksessä on enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä ;)
Pihan raivaustyöt on nyt sitten vihdoin alkaneet.
Tämä oli näkymä vielä tämä aamuna.
Kuvat saa suuremmaksi klikkaamalla niitä


Ja tämän näköistä siellä oli illemmalla. Huomenna on ilmeisesti "vapaapäivä", mutta torstaina työmiehet tulevat taas jatkamaan.
Hehän kaatavat ja kaivavat puut ja pensaat pois sekä kuorivat pihasta noin 10 cm multakerroksen pois. Pihassa on nimittäin villiintyneitä ruusupuskia ainakin 20, umpeen kasvanut mansikkamaa, villiintyneitä marjapuskia eli kahdella sanalla sanottuna VIILLIINTYNT PIHA
Nurmikon ja kukkien istutuksen teemme sitten mahdollisimman pian itse :)
Osaako kukaan sanoa, mitä nämä ovat???
Ylinpänä UNIKKO??
Keskellä ???
Alinpana jonkinlainen varpu? Lehdet ovat kuin puolukan ja kukka tuollainen töyhtö

Tässä tämä mainoskuvajuttu, mihin meitä kysyttiin.
Kuvamme on kävelynkadun valopylväissä (ei siis kaikissa) kesän yli.

Tälläistä siis meillä :)

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viikonlopun aikaansaannoksia

Viikonloppu oli ja meni remontin merkeissä... ei varmaan mitään uutta. Blogeissakaan en ole oikein ehtinyt vieraille, kun Alex on ollut niin itkuinen. Alex ja minä ollaan vieläkin kipeitä. Alex on nyt itkenyt 5 yötä, kun on niin tukkonen sekä nenästä että keuhkoista. Poitsu vinkuu, mutta lääkärin mukaan on ihan terve. 
No jaa, seurataan tilannetta:)

Rempparintamalla kuitenkin jotain edistystä. 
Mehän ostettiin Supi saunavahaa (lämpökäsiteltypuu, ruskea) ja se on tosiaan tuossa vasemmalla, niinkuin näytin jossain vaiheessa. Oikean puoleinen on äitin ja isän saunavahaa, joka niillä oli tosi hieno (pohjalla haavapuu). Meilläpä siitä tuli punainen :O

Löysin Tikkurilan sivuilta saunaan tarkoitetun helmiäismaalin. Sävytimme sen ja kun avasimme purkin kotona, oli maali tämän väristä -lilaa!! Maali piti laimentaa 1:1 ja sitten siitä tuli vaaleansinistä... Eikun "Pinotexia" pintaa, neljättä väriä ei enää haeta.
Lopputulos oli kuitenkin ihan kiva:)
Kerrankin sain vähän maalaus apua tytöiltä, maalattavia lautoja oli melkonen kasa.
Tuo paneelikin oli ihan liila, kun sitä maalasi:O
Maalina meillä oli Tikkurilan Helmiäiskuullote, väri nro 5124, KEMI.
Väri on ruskean ja harmaan sekoitus, ja pinta kimaltelee tosi kivasti (muttei liikaa)


Lisäksi leikkihuoneen kaapit sai vetimet:)
Tässä ne ovat =D

Vieraseteisen liukkari sai tarran, joka on ollut kaapissa ties kuinka kauan.
Sunnuntaina tytöille piti keksiä jotain tekemistä, koska he olivat aamupäivän arestissa sisällä. Lauantaina tytöillä oli ollut ulkona uusi leikki, jossa heitettiin hiekkaan toisen päähän. Useista kielloista huolimatta leikkiä jatkettiin aina silloin tällöin, joten tytöt sisälle vaikka oli hieno ilma...

Paneelit piti käsitellä vielä uudelleen, että saisimme niihin haluamamme värin. Tuossa alla näkyy kerran ja 2 kertaa käsitellyt paneelit.

Siinä ne nyt on valmiina, yksi viidestä paneelirivistöstä. Muutama metri tuli maalattua :)

Ja sillävälin kun minä maalailin, niin Mikki paneloi KHH:n seinää. 
Muutama metri jäi vajaaksi, mutta jatketaan huomenna:) 
Väriksi mietittiin oikein vaaleaa harmaata, mutta niitähän on kymmeniä tuossa Tikkurilan Symphony väriliuska kartastossa. SItä H486, mitä meillä on muualla, emme tuohon laita, koska se luultavasti tulee liian piemeäksi. Ainoat ikkunat on pohjoispuolella ja ne on tuollaisia pikkuikkunoita. Ja se Monacon vaalea saattaa tehdä huoneesta sairaalan käytävän...

Niin ja nyt on sitten vihdoin saatu kattolistatkin olohuoneeseen. 
Niiden toimitus kesti tosi kauan (jotain ongelmia). Olkkariin halusin ehdottomasti tälläiset leveät "vinot" listat

kun lattia- ja ovilistatkin on tavallista paksummat.

Eli tällänen meidän viikonloppu! Jotain saatiin taas aikaseksi.

Tämä on ihan pakko näyttää... Emilia keksii kaikenlaista =D
Emme ole vielä ehtineet mökilläkään käymään, kun yleensä vietämme siellä vapun ja siitä eteenpäin kaikki vapaat viikonloput Venetzialaisiin asti. 
Emilia tuli alas ja sanoi, että tälläinen löytyi hänen sängystään ja että siinä lukee näkymättömällä tekstillä, että silloin kun on ympyröity päivä, niin meidän pitää mennä mökille!! Huomenna siis, kuinka ollakkaan;)

Emilia lähti takaisin nukkumaan, ja kohta taas rappusilta kuului askelia.
Emilia tuli toisen lapun kanssa, joka kuulemma oli hänen hihassaan. Ja tässä kuulemma luki myös näkymättömällä kynällä, että nämä pitää ottaa mökille mukaan.
Isosisko on auttanut kirjoittamaan nimet tavaroille

Että sellanen neiti meillä :)

Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille :)

torstai 19. toukokuuta 2011

Tervetuloa "Pienten juttujen iltamat" -juhlaan

Tuntuu olevan minulla kanssasisaria melko lailla ;)
Nimittäin tuon pömppö-ongelman kanssa.
Minun tanssisessiot jäi lyhyeen, muutaman kerran ehdin kokeilla, ja sitten kunto loppui. Ylitsemme nimittäin pyyhkäisi uusi flunssa-aalto (just olin ehtinyt Mikille sanoa, että edellinen alkaa helpottaa),
joka vei jalat alta -KIRJAIMELLISESTI.
Sain lapset kerrankin yhtäaikaa aamupäivä unille ja ajattelin itsekkin huilata, mutta puhelin soi koko ajan. Kaiken lisäksi laitoimme talon kiinteistövälittäjälle myyntiin maanantaina, ja nyt sekin soitti ja ilmoitti, että katsojat olisi tulossa klo 16. A-haa... Ei siinä auttanut, kuin alkaa siivoamaan todellakin puolikuntoisena. Hiki valui, vaikka nostelin vain leluja pois ja viikkasin vaatteet kaappin pyykkipäivän jäljiltä. Imurointi ja pölyjen pyyhkiminenkin oli pakko tehdä, koska olen käynyt vaatekaappeja läpi ja nehän pölyttää.
Talolla en ole lasten kanssa ollut tämän flunssan takia, joten en oikeastaan tiedä missä mennään. Viikonlopun muutto toiveet saan unohtaa. Vanhempanikin on lähdössä huomenaamulla Turkuun ja sitä rataa etelän lämpöön...Hieman kateutta ilmassa ;) Loma tekisi kyllä hyvää itse kullekkin. Saman rumban hekin ovat käyneet läpi, joten tämä suotakoon heille. Lisäksi äitini täytti tällä viikolla 60v.


Eilen illalla oli kuitenkin jotain kivaa, vaikka olinkin puolikuntoisena mukana. Emilian tarhassa oli "kevätjuhlat" :)
Blåbären osaston lapset ovat opetelleet kevään aikana ruotsinkielisiä kevät/kesälauluja, jotka sitten "käsisymbolien" avulla esitettiin. Ohjelmassa oli vain kolme laulua, mutta meitä oli kotona informoitu, että kolmannen jälkeen pitää huutaa MERA, MERA!!!!
Ja niinhän me saimme sitten muutaman lisää.
Lapset olivat aivan tohkeissaan:)

Ohjelmassa oli myös videon katselua tarhassa tapahtuneista jutuista: marjanpoimimisretkiä, hiihtoa, luistelua, talvileikkejä, hiekkaleikkejä, lasten omat joulujuhlat jne jne.
Tosi kiva nähdä, kenen kanssa esim meidän Emilia leikkii.
Neiti kun ei kerro, vaikka kysyn- se on kuulemma salaisuus.

Juhlat päättyivät taidenäyttelyyn. Esillä oli lasten erilaisia töitä.
Tässä kuvassa on Emilian ruusupuutarha
ja talviaiheinen lumiukko-työ.

Tässä näkyy myös muiden lasten hienoja töitä.
Tuo kuvan yläreunassa oleva taulu on todella vanha. Marjala on myös minun tarhani (kotini näkyy tarhan pihasta) ja jo minun aikaisissa ryhmäkuvissa on ollut tuo sama tausta. Mutta vieläkin tykkään siitä ihan hirveästi. Sanoinkin talonmiehelle (on Mikin sukulainen), että jos ne joskus poistetaan, niin meille saa tuoda ;)

Lapset ovat askarrelleet myös omat huoneensa. Emilia on laittanut 2 sänkyä, koska Elle on samassa huoneessa. Sängyllä oleva koira on meidän Nelli. Nelli tosin on ihan valkoinen ja ei asu meillä enää.
Ja tuo nuolella merkitty liina on Emilian kätösten jälkiä. Lupasin ommella palan hänelle tyynyyn kiinni, niin Emilia saa sen sitten omaan sänkyynsä.

Ja vielä yksi yllätys meille äideille oli:)
Ihan oma köynnöskrassi-kukka -itse maalatussa ruukussa:)

Yritän viikonlopun aikana lukea teidän muiden päivityksiä ja toivotaan että meillä voidaan silloin jo paremmin.
Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!!

tiistai 17. toukokuuta 2011

Nyt se alkaa :)

nimittäin pömppömahan poisto-operaatio.
Olen aina ollut sellainen, että lihon todella helposti ja se kaikki tulee mahaan niin, että näytän ainakin omasta mielestä raskaana olevalta -joka tässä tapauksessa (kun en ole) ei ole kovin kivaa 
(nyt puhutaan puntarin mukaan 1,5 kg!)

Posti toi eilen (mieheni tilaama) ZUMBA-pelin Wii:lle. Mikki tietää, kuinka haaveilen Zumbatunneille menosta, mutta en niihin päivisin pääsen ja illat ollaan kiinni talolla.
Vanhemmat tytötkin tykkäs siitä, kun ne eilen illalla kokeili. Lisäksi tuo toinen peli on sitten niin, että Emiliankin ehtii mukaan. Zumba on liian nopea tempoinen Emilialle. Se tykkää jumppapeleistä :)


Joku ehkä muistaa, kun ostin tuollaiset kiikkukengät ja pyysivät kertomaan, mitä olen niistä tykännyt.
TYKKÄÄN!!
Lenkeillä huomaa, että pohkeet, takareidet ja pakarat menee melko helposti maitohapoille.
Tietysti minulla on hieman extrakiloja aina lenkeillä mukana
(tuplarattaat, seisomateline ja kolme lasta, yhteensä n 70 kg), mutta en aiemmin ole noista paikoista tuntenut väsyneeni.
Matkaa Emilian haku matkalla tulee noin 6 km.

Haluaisin vielä sellasen Polarin (sykemittarin) kellon, joka mittaa matkan, mitä liikkuu ja tietty kalorit -nimim. ainainen kalorinlaskija;)
Minulla on sellanen Polarin sykemittari, mutta tuo matkajuttu on alkanut kiinnostamaan ihan hirveesti. Pikkuveljelläni on se, ja Miika kehuu sen maasta taivaaseen. Tosin se ehdotti jonkun toisen hyvän merkin myös. Pitää nyt kattoa...
Joku (nyt en saa päähäni, kuka) kertoi blogissaan ohjelmasta, jonka saa kännykkään -joka siis mittaa liikutun matkan.  Valitettavasti se ei käynyt minun kännykkääni:(


Sain muuten kivan jutun postista.
Olin seikkaillut mm. Marimekon sivuilla ja etsinyt uutta käsilaukkua kevääksi. Jotain pientä, mutta kuitenkin niin, että sinne mahtuisi tuttipullo, vaippa, lompakko, puhelin jne. 
Ihastuin yhteen malliin ja ajattelin käydä katsastamassa sen paikallisesta Marimekko liikkeessä.
Eräässä blogissa oli arpajaiset ja osallistuin niihin.
Ja kuinka ollakkaan, sain Saralta viestin, että olen voittanut juuri tuon samaisen laukun, jota ihailin:) :)

Kiitos Sara -Kynnyksellä Elämän -blogista. Laukku on aivan ihana!!


sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Työläin laatoitustyö on valmis:)

Prisman puutarhapuolen kuvasto kopsahti postiluukusta. Selailin sitä, ideoita hakien.
Silmiini tarttui pörriäinen, jonka ehdottomasti halusin itselleni :)
Unohdin koko pörriäisen, kunnes Emilian hakumatkalla näin "samaan sarjaan" kuuluvan perhosen erään ulkorakennuksen seinällä.
Eikun Prismaan toivoen , että niitä löytyisi. Ja olihan siellä.
Ampparin koko on noin 30 cm eli se on melko kookas. Meillä se tulee sisäpihan seinään, kun saamme ne vain vielä valkoisiksi. Tuo kamala kukkaviritelmä on nykyään kaatopaikalla. Ihan omakätisesti sen revin sorkkaraudan kanssa alas. Oli se niin kamala!
Mutta pörriäisestä tykkään :)

Olemme olleet hieman jumissa talon puolivälin paikkeilla sellaisissa töissä, että lapsilla oli pääsy kielletty. Emilia ja Elle ovat yrittäneet keksiä tämän päivän tekemistä sisällä, koska täällä on satanut. Alex onneksi nukkui hyvin.

Nyt se sitten on laatoitettu ja saumattu (vihdoin ja viimein), meidän kodinhoitohuoneen lattia. Tässä vaiheessa on pesu meneillään.
Niinkuin Mikki sanoi: " Pitkästä puusta tehty..."
Saimme muuten apukeittiönkin paneloitua noilla MDF-levyillä, mutta kamerasta loppui akku ja en saanut siitä kuvaa enää (näkyy pikkusen tuossa vasemmassa reunassa).

Saimme myös seinät valmiiksi saunapuolen ja KHH:n väliin. Oikeasta reunasta puuttuu vielä levy, koska sieltä puuttuu yksi sähkörasia. Saa nähdä miten se laitetaan tuohon tiiliseinään.

Minä käsittelin saunan paneeleja SUPI saunavahalla.
Väriksi olimme valinneet lämpökäsiteltypuun ruskean:)
Näin mallin, missä samalla aineella oli käsitelty saunapaneelit ja väri oli juuri sellainen pähkinänruskea, jollaisen halusimme.
Vaan kuinka kävikään :(
Tässä tulos -IHAN KELTAINEN!!!
Niinkuin vanha mäntypaneeli -YÄK!!!

Näin heti, että väri oli väärä, mutta ajattelin sen muuttuvan, kunhan se kuivaa ensin. Sitten ajattelin, että se tummuu, kun käsittelen ne kaksi kertaa. Mutta ei :(
Nyt meillä on "muutama" keltainen paneeli. Onneksi tajusin lopettaa ajoissa, enkä käsitellyt kaikkia, vaikka olin niin jo päättänyt tehdä.
Täytyy hakea uusi Supi saunavaha, mutta sävytettynä.
Onko kellään kokemusta, mikä on hyvä sävytekoodi sellaiselle ihanan pähkinän ruskealle ???

Saimme me muuten liukkaripaketin pystyy meidän omaan eteiseenkin. Samoissa väreissä tässäkin kaapissa pysyttiin.
Sähkökaapin vuoksi tuohon ylös ei saa laittaa mitään eteen. Toiseen koloon tulee koukkuja isojen tyttöjen vaatteille. Pikkulapsille meille tulee ihan oma kaappi toiselle seinälle.
Toisen oven takana on hattuhylly, tanko ja kenkähyllyjä.

Tälläinen siis meidän viikonloppu:)
Tämän iloisen vesselin myötä toivottelen teille (toivottavasti) aurinkoista viikkoa. 
Alex söi elämänsä ensimmäisen piparin :) siitä noin leveä hymy
Taidan olla ainoa, joka ei seuraa lätkää telkkarista parasta aikaa -yliannostus pienenä ja inhoan sitä :(
Kuulostaa kuitenkin siltä, että Suomi voittaa:)